EN TRYGG HAVN FOR ALLE

Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS har noen av Midt-Norges største og mest moderne havneanlegg, gunstig plassert ved hovedskipsleia midt i Norge. Vi dekker kommunene Nærøysund, Bindal og Leka. som også er havnas eiere.

Her tar Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS årlig imot flere tusen anløp av norske og internasjonale fartøy, for omlasting og håndtering av gods.

Rørvik administrasjons sted er også base for en av landets største fiskeriflåter, og fast stasjon for redningsskøyta Harald V.

Med Hurtigruten, raske regionalbåter og store cruiseskip kommer passasjerer fra havna lett til eierkommunene, hele kyst-Norge og ut i verden.

Vi jobber aktivt for å gi et mest mulig komplett tilbud til våre besøkende skip, dets mannskap og passasjerer, til våre fiskebåter og fritidsbåter – både faste og gjestende. Med stor kapasitet, moderne fasiliteter og dyktige medarbeidere ønsker vi å gjøre Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS til en trygg havn – også for deg.

 

SJØTRANSPORT AV FØRSTE KLASSE

Det er ikke bare den ypperlige beliggenheten og et svært gunstig prisnivå som gjør Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS til det naturlige valget for mange operatører av godstransport.

I tett samarbeid med godsekspedisjonen på kaia er Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS stolt over å kunne tilby våre kunder et effektivt og førsteklasses kai- og terminaltilbud.

 • Hovedkai på 253 meter for ruteskip
 • Ligge kai for mellomstore båter
 • Midt-Norges største fiskerihavn
 • 1000 kvm lagerbygg, kjølelager og stort område for utelager
 • Godkjent avfallsmottak • Enkel bunkring av drivstoff, ferskvann, strøm og proviant
 • ISPS-sertifisert havneområder med svært praktisk infrastruktur
 • Videoovervåkning og gode sikkerhetsrutiner
 • Buksering og los kjøring • Dyktige og effektive havnearbeidere
 • Døgnåpent

Havneadministrasjonen ligger i sentrum av kystbyen Rørvik og kan by på butikker, overnatting og andre tjenester. Som knutepunkt for passasjertrafikk og med Ryum Lufthavn rett i nærheten, er havna også et ideelt sted for mannskapsbytter.

 

PORTEN TIL TRØNDELAG OG KYST-NORGE

Med sin strategiske beliggenhet på Nord-Trøndelags kyst, knytter Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS, sjø og land sammen. For frakt eller reise videre er havna et ideelt utgangspunkt, både til lands og til vanns.

 • Havna i Rørvik er fast anløpssted for Hurtigruten.
 • Flere ganger om dagen anløper hurtigbåter som korresponderer innad i vårt farvann og til Namsos.
 • Bare 7 kilometer fra havna i Rørvik ligger Ryum flyplass, med daglige avganger til Trondheim og Namsos.
 • Rett utenfor Rørvik ligger Nærøysund brua som forbinder de tidligere kommunene Vikna og Nærøy til den nye kommunen Nærøysund, og gjør hele Midt-Norge og Nord-Norge lett tilgjengelig. Med Hurtigruten, raske regionalbåter og store cruiseskip kommer passasjerer fra Rørvik lett til eier kommunene, hele kyst-Norge og ut i verden.

I ulike småbåthavner har Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS stor trafikk av mindre fartøyer i sesongen. Her kan gjester nyte godt av gratis trådløst nettverk, tilgang på toaletter, dusj, og andre fasiliteter.

Nord-Trøndelag havn IKS ligger med administrasjon i Rørvik.

Her bor og arbeider 3000 mennesker, som sammen med alle tilreisende i havna og i eier kommunene gjør Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS til en dynamisk og levende region med høy aktivitet året rundt.

Havna er selve hjertet i Ytre Namdal, og ligger i umiddelbar nærhet til kommunenes mange tilbud og tjenester.

En kort spasertur fra havna finner du alle slags butikker, gode restauranter, overnatting og det flotte, museet og kystkultursenteret Norveg.

Vår unike skjærgård i ytre namdal byr også på mange muligheter – for rekreasjon, friluftsliv og storslåtte naturopplevelser.

 

slide1

 

Last ned presentasjonen her!